88 изявени ученици от ОДК и техните ръководители ще се включат в Творческата ваканция в с.Кранево За осма поредна година ОДК гр. Кърджали участва в проекта на Националния дворец на децата и МОН „Творческа ваканция – Хайде да творим заедно!”

За осма поредна година ОДК гр. Кърджали участва в проекта на  Националния дворец на децата  и МОН „Творческа ваканция – Хайде да творим заедно!” с деца и ученици, които са отличени в областни, национални и международни конкурси, фестивали и състезания или активно са участвали в клубовете, школите и публичните прояви на ОДК.

Програмата е за изявени ученици и форми от  детските комплекси от цялата страната и ще се реализира през лятото в бази на МОН на море и планина.

Кърджалийските ученици от различни клубове на ОДК и техните ръководители ще се включат в проекта и ще почиват безплатно в с.Кранево в две смени – от 23 юли до 2 август и от 2 август до 12 август.

По време на творческия лагер деца и ръководители от различните детски комплекси ще  обменят опит, ще се запознаят с постиженията на своите връстници и ще участват в съвместни прояви и концерти.

Участието на ОДК гр.Кърджали в творческата ваканция е награда за талантливите и изявени деца и  техните ръководители.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache