Ужас! Небето гръмна два-три пъти над Кърджали, токът спря и EVN замълча като пукал

Кратък летен дъжд се изсипа над Кърджали. Токът във „Възрожденци“ спря и никой не знае кога ще дойде. На опита да получиш информация на телефона за аварии ти пускат музика и те съветваш да натиснеш 1 за аварии и 2 за други мрежови проблеми. И до тук.

Четири пъти по 5 минути позвъняваш и нищо – изхвърля те системата. Но ти си упорит и продължаваш с пети опит – от там с механичен хладнокръвен глас ти казват, че до този момент нямат информации за аварии и малко след това същият глас пак с ледена неутралност ти съобщава, че всички консултанти  са заети заради многото аварии, които имали. На кого да вярваш? И след четири изхвърляния на петото  те молят да ги разбереш, да им влезеш в положение, ти, закъсалият, че те ще прекъснат обаждането без да получиш информация, защото консултантите им са били заети, а нямат  информация за аварии.

Да се смееш ли, да ревеш ли на такава подигравка?

И с какво са заети? Нали трябва да са заети и с мен – да ми дадат информация? И колко са всичките консултанти във фирмата, ако не им стигат – да си назначат още? И кой, ако не те ще дадат информация на хората, останали на тъмно между етажите  в асансьорите. В тях може да има и болни, и старци, и деца – клаустрофобията те дебне в тясното.

 Ужас е в България и малко да завали – в София не се обаждат такситата, а може да си тръгнал за летището!

През соца дежурните вдигаха телефона къде грубо, къде любезно, но се обаждаха! Мечтаехме за истинската цивилизация. Но сега любезно ни говорят механично на английски в слушалката, пускат ни вбесяваща музика, но отговор няма!

А си плащаме! И с нервите и с достойнството си, българи!

Коста ИВАНОВ

2 коментара

  1. Анонимен каза:

    Ужасно

  2. Анонимен каза:

    Абе Коста нали ти увеличават тока два пъти в годината. Радвай се на това, че е самата действителност. Иначе агентите на EVN , редовно минават да проверяват електромерите, ама дали са им изправни уредите само те си знаят. Както виждаш вече е затворена и язовирната стена през която по-рано хората минаваха къде на разход-ка къде за риба от рибарите. Пей сърце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache