Обучителен семинар за популизиране на онлайн инструменти за оценка на риска OiRA се проведе в комплекс Меаца Семинара бе за фирми и организации от сферата на туризма, хотелиерство и ресторантьорство

 

 Сминарът е организиран от КРИБ Кърджали съвместно с Туристическа асоциация „Перперикон“. Събитието се провежда във връзка с двугодишната кампания  на Европейската агенция по безопасност и здраве при работа. В семинара взеха участие фирми и организации от региона от сферата на туризма и услугите, браншови и регионални работодателски организации от София, Пловдив, Перник, Враца и др. Събитието откри с приветсвие Весела Бахчеванова  директор Европейски програми и проекти в КРИБ. Г-жа Виолета Добрева, директор на Фонд „Условия на труд“ в Министерството на труда и социалната политика, запозна участниците с мерките и условията, по които фирмите могат да кандидатстват за финансиране, за подобряване на работната среда.  Представители от РИСК Електроник пък запознаха участниците с възможността за финансиране на 100%  на електронна  система за управление на човешките ресурси за малкия и среден бизнес.

Една от основните цели на КРИБ Кърджали е да подпомага и развива бизнеса в региона. Нашите усилия насочени в организирането на  събития, на които работодателите и бизнеса от региона да се  информират и запознават  с  редицата насърчителни и подпомагащи бизнеса функции, винаги са посрещани с положителни настроения. Надявам се резултатите от срещите да бъдат наистина високи, сподели Лазар Попов председател на КРИБ Кърджали.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache