Обучителен семинар за популизиране на онлайн инструменти за оценка на риска OiRA се проведе в комплекс Меаца Семинара бе за фирми и организации от сферата на туризма, хотелиерство и ресторантьорство

 

 Сминарът е организиран от КРИБ Кърджали съвместно с Туристическа асоциация „Перперикон“. Събитието се провежда във връзка с двугодишната кампания  на Европейската агенция по безопасност и здраве при работа. В семинара взеха участие фирми и организации от региона от сферата на туризма и услугите, браншови и регионални работодателски организации от София, Пловдив, Перник, Враца и др. Събитието откри с приветсвие Весела Бахчеванова  директор Европейски програми и проекти в КРИБ. Г-жа Виолета Добрева, директор на Фонд „Условия на труд“ в Министерството на труда и социалната политика, запозна участниците с мерките и условията, по които фирмите могат да кандидатстват за финансиране, за подобряване на работната среда.  Представители от РИСК Електроник пък запознаха участниците с възможността за финансиране на 100%  на електронна  система за управление на човешките ресурси за малкия и среден бизнес.

Една от основните цели на КРИБ Кърджали е да подпомага и развива бизнеса в региона. Нашите усилия насочени в организирането на  събития, на които работодателите и бизнеса от региона да се  информират и запознават  с  редицата насърчителни и подпомагащи бизнеса функции, винаги са посрещани с положителни настроения. Надявам се резултатите от срещите да бъдат наистина високи, сподели Лазар Попов председател на КРИБ Кърджали.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache