Цвета Караянчева: Политиците да вземем пример от Рожен и да сме по-обединени

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева посети националния събор на Рожен. Пред журналисти тя посочи, че от 10 години се работи за индустриализацията на района и за развитие на инфраструктурата: „Ако няма инфраструктура, няма и работа. Вие знаете, че инфраструктурата е тази, която довежда и инвестициите, и дава добри заплати, защото хората, които работят тук, освен да се занимават със селско стопанство, искат да се занимават и с нещо друго“.
Цвета Караянчева каза още, че както хората, дошли за националния събор на Рожен, са обединени, така има теми, по които и политиците трябва да се обединят: „Мисля, че трябва да вземем пример от тук, за да бъдем по-разумни, по-мъдри и по-обединени в името на България“.
Кулминацията в програмата е специалната  вечер, в която ще се изявят емблематични имена на родопската песен.
От 17 ч. на сцените на Роженския събор ще бъде представен галаспектакълът „Родопска вечер“ .  
Ансамбъл „Родопа“ ще представи своя уникален спектакъл „Невястата“., участие ще вземат имена, като Валя Балканска, Петър Янев, „101 каба гайди“, „100 каба гайди“, „Каба гайди“, трио „Родопски извор“. Тук ще бъдат Владко Кафеджиев, тук ще бъде Златина Узунова, Юлия Кючюкова, Митко Керемедчиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache