Предизвикателство към младите! Асоциация организира конкурс за влогърски видеа на тема срещу агресията Могат да участват младежи на възраст от 15 до 29 години

Асоциация „Докосни дъгата“ обявява старта на конкурс за влогърски видеа „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“.

Формата за кандидатстване може да изтеглите от сайта на Асоциацията.

Конкурсът е част от финансирания през 2019 година проект „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“, чийто финансов донор е Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година, администрирана от Министерство на младежта и спорта .

Tемата на конкурса за влогърски видеа/клипове е песента „АГРЕСИЯ“ и клипът към нея. Същата е разработена в изпълнение на финансирания през 2018 година проект на Асоциацията под надслов „Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние“ .

Конкурсът ще има цел да стимулира младите хора да изразят своето мнение и да покажат своя талант. Чрез него организаторите отправят предизвикателство към младите хора на възраст 15-29 години, чрез видео да пресъздадат свое преживяване, интересна случка или ситуация, в която са попаднали, дори и лично мнение, илюстриращо разбирането им за нарастващия проблем за агресията сред целевата група.

Регламент

Желаещите да участват в конкурса следва да са младежи на възраст 15-29 години. Същите следва да заснемат влогърски клип/видео в едно от следните направления:

Спортът срещу агресията,
Музиката срещу агресията,
Танцът срещу агресията.

Всяко видео следва да бъде с продължителност не повече от 3 минути. В рамките на видеата може да участва едно или повече лица, които следва да илюстрират своето разбиране за младежката агресията, във всички нейни проявления. В случай, че видеата съдържат елементи на нецензурно поведение или пресъздават ситуации, със съдържание неприсъщо или непозволено от закона, то те ще бъдат дискфалифицирани.

ВАЖНО! За да може да участвате в конкурса, то следва да имате предвид, че Вашето видео трябва да е записано във формат, който позволява разпространението му в интернет, посредством Youtube социалните мрежи Facebook, Instagram и други.

Всяко лице на възраст 15-29 години има право да участва с по едно видео за всяка от темите, тоест допустимо е да бъдат представени до три видеа от всеки участник, но същите следва да са ориентирани към различно направление.

За да участвате в конкурса е необходимо:

Да заснемете и изпратите своето видео до 16 август 2019 година на е-мейл konkurs.protiv.agresiata@gmail.com;
Да попълните заявка за участие, която може да поискате да ви бъде изпратена, чрез е-мейл адреса на конкурса konkurs.protiv.agresiata@gmail.com.

ВАЖНО! В рамките на 24 часа, след изпращане на Вашето видео, ще получите отговор от организаторите за това дали същото е разработено съобразно изискванията и дали се допуска до състезателния етап на конкурса. В случай, че не е допуснато ще бъде упомената и причината за отказа.

Конкурсът няма да ограничение за териториален обхват на участниците, тъй като конкурсът ще бъде позициониран в интернет и участниците ще могат свободно да участват.

За да бъде спазен принципът за равно участие в конкурса, всички допуснати видеа ще бъдат публикувани едновременно на страницата на проекта във Facebook на 19.08.2019 година. В рамките на две седмици, те ще могат да набират гледания, харесвания и споделяния.

За всички участници ще бъдат осигурени грамоти за участие, а най – добрите видеа ще бъдат специално наградени, в следните категории:

„Най-добро видео в направление „Спортът срещу агресията“ – победителят ще получи Уеб камера и възможността да заснеме общо влогърско видео с втората ракета на България – тенисистът Димитър Кузманов;
„Най-добро видео в направление „Музиката срещу агресията“ – победителят ще получи Уеб камера и възможността да заснеме общо влогърско видео с една от най-красивите участнички в първото музикално реалити у нас ”STAR ACADEMY” – певицата Валентина Александрова;
„Най-добро видео в направление „Танцът срещу агресията“ – победителят ще получи Уеб камера и възможността да заснеме общо влогърско видео с една от най-популярните К-поп групи за танци у нас ”L.I.T-Leaders in town”.
Специални награди на организаторите ще бъдат връчени в категориите:

„Най-харесвано видео“ – победителят ще получи Уеб камера;
„Най-споделяно видео“ – победителят ще получи Уеб камера;
Наградите ще бъдат връчени на официално събитие в края на месец септември от журито на конкурса, което ще включва:

Председателят на Асоциация „Докосни дъгата“ – д-р Денислава Ангелова;
Координаторът за провеждането на конкурса – Асен Великов;
Димитър Кузманов;
Валентина Александрова;
Представител на К-поп групата „L.I.T-Leaders in town”.

catchtherainbow.eu
Асоциация „Докосни дъгата“ обявява старта на конкурс за влогърски видеа „Младите хора –…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache