Червенокръстци с курс за първа помощ във фирма „Кяшиф“ в Джебел Д-р Стоян Петков изнесе лекция за действието на системите в човешкия организъм

Областният съвет на БЧК- Кърджали проведе курс по първа долекарска помощ на работното място за служители на „Кяшиф“ ЕООД – Джебел. Фирмата е профилирана за производство на хидравлични цилиндри и задвижващи механизми за течности.
Д-р Стоян Петков – лектор по първа долекарска помощ към ОС на БЧК- Кърджали запозна присъстващите с особеностите на четирите системи на човешкия организъм, алгоритъма за оказване на първа помощ , представи интригуващо основните теми от програмата и отговори на зададените въпроси.
Участниците изразиха удовлетворение от начина на провеждане на обучението и получиха персонални сертификати и помагало по представените теми.
Проведеното обучение за ОС на БЧК – Кърджали е в рамките на споразумение за съвместна дейност с Фондация „Хюсние Кяшиф“ и поредна възможност за разширяване на кръга от заинтересовани лица в областта, които желаят да бъдат обучени по оказване на първа долекарска помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache