Червенокръстци с курс за първа помощ във фирма „Кяшиф“ в Джебел Д-р Стоян Петков изнесе лекция за действието на системите в човешкия организъм

Областният съвет на БЧК- Кърджали проведе курс по първа долекарска помощ на работното място за служители на „Кяшиф“ ЕООД – Джебел. Фирмата е профилирана за производство на хидравлични цилиндри и задвижващи механизми за течности.
Д-р Стоян Петков – лектор по първа долекарска помощ към ОС на БЧК- Кърджали запозна присъстващите с особеностите на четирите системи на човешкия организъм, алгоритъма за оказване на първа помощ , представи интригуващо основните теми от програмата и отговори на зададените въпроси.
Участниците изразиха удовлетворение от начина на провеждане на обучението и получиха персонални сертификати и помагало по представените теми.
Проведеното обучение за ОС на БЧК – Кърджали е в рамките на споразумение за съвместна дейност с Фондация „Хюсние Кяшиф“ и поредна възможност за разширяване на кръга от заинтересовани лица в областта, които желаят да бъдат обучени по оказване на първа долекарска помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache