Писателят Мартин Ралчевски представя най-новия си роман в храма „Св. Успение Богородично“ в кв. Гледка Романът „Смисълът в живота“ е последната от книгите на автора, определян като православен християнски писател

Мартин Ралчевски

В неделя, 11 август, в манастирския комплекс „Св. Успение Богородично“ в кърджалийския квартал „Гледка“ ще гостува писателят Мартин Ралчевски. След неделната служба той ще представи най-новия си роман „Смисълът в живота“.

Мартин Ралчевски е роден в София през 1974 г. Той е богослов по образование и писател по призвание. Живее в Англия, но България и православието са първостепенни за него. Заради различния му поглед върху световните събития визитите му в родината предизвикват винаги журналистически и читателски интерес.

Книгите му са изключително автентични и емоционални. Сред тях се нареждат „Безкрайна нощ“, „Горски дух“, „Полубогиня“, „30 паунда“, „Измама“ и „Емигрант“, Антихрист“, сборника с разкази „Душа“.

Романът „Смисълът в живота“, който бе издаден неотдавна от издателство „Еделвайс“,  вече е обект на голям интерес от страна на читателите. Оглави и последната класация на Топ 10 на Книжен център „Гринуич“ за най-търсените книги.

„По този роман задължително трябва да се направи филм! И това ще се случи! Помнете ми думата! Но не само, защото е значим и смислен. А заради едно обикновено, човешко и най-истинско нещо, което се нарича вяра и родова памет! И което заслужава да живее!“ Това е написал Атанас Филков в анотацията към книгата.

– 

4 коментара

  1. А. Вълев каза:

    Книгата е уникална! Дано наистина се намерят добри хора да помогнат и тази книга да се превърне във филм. България има огромна нужда от такъв филм сега както никога преди!!!

  2. Вълев каза:

    Книгата е уникална. Много се надявам да се случи и това с филма! България има нужда от такъв филм убеден съм!!!

  3. Фиш каза:

    Ще има ли и от по-старите книги на Ралчевски за продажба там?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache