Важно преди мача с „Локомотив“! Кои са местата за феновете на „Арда“ на стадиона в Пловдив Очакваната среща е на 11 август, неделя, от 17.45 ч.

Във връзка с предстоящия мач от 5 кръг на efbetЛИГА, между АРДА и Локомотив Пловдив, от кърджалийския клуб насочват своите привърженици как да се сдобият с билети и кои са местата на стадиона в Пловдив, които трябва да заемат.

Срещата ще се играе на стадиона на Локомотив на 11 август от 17:45 часа. Феновете на АРДА ще бъдат настанени в Сектор А – блок 2 и 4, Сектор В – новите блокове със седалки. За там ще се влиза през Сектор Б. Цените са следните:
Сектор А, блок 2 и 4 – 12 лв
Сектор В – 5 лв.
Продажбата на билети за фенове на АРДА стартира днес, като касите на АРЕНА АРДА ще бъдат отворени от 12:00 до 20:00 часа. Утре те ще работят от 10:00 до 20:00 часа. В деня на мача от 10:00 до 12:00 часа.

Привържениците на Локомотив Пловдив ще могат да закупят билети за мача от касите на стадиона, които ще бъдат отворени само в деня на мача. За тях са предвидени следните сектори: Сектор А -блок 1 и 3, Трибуна „Бесика“ и Сектор „Трибуна Спортклуб“. Цените са следните:
Сектор – А, блок 1 и 3 – 12 лв.
Сектор – „Трибуна Спортклуб“ – 8 лв.
Сектор – Трибуна „Бесика“ – 5 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache