Кметът на Ардино Ресми Мурад получи поздравителен адрес от Висшия мюсюлмански съвет Поздравите и благопожеланията са по повод настъпването на големия мюсюлмански празник Курбан Байрам.

„Висшият мюсюлмански съвет високо цени съществуващите добри отношения с Вашата институция, които се надявам, ще продължават да се развиват и в бъдеще за благото на нашите две институции, мюсюлманската общност и целия български народ“. Това заявява председателят на Висшия мюсюлмански съвет Ведат С. Ахмед в Поздравителния си адрес към кмета на община Ардино Ресми Мурад по повод предстоящия празник на мюсюлманите Курбан Байрам.
„Приемете моите най-сърдечни поздрави и благопожелания по повод настъпването на най-големя ни празник Курбан Байрам. Този мюсюлмански празник олицетворява покорството и предаността към Аллах, духовното извисяване, превъзпитаване на човешкото его и споделянето на благата. Имайки предвид тези ценности, използвам възможността да Ви пожелая крепко здраве, щастие и берекет. Моля да приемете уверенията в отличното ми към Вас уважение!“, посочва в писмото си Ведат С. Ахмед.

 

Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache