Канят ни на среща с писателя Мартин Ралчевски в храма „Св. Успение Богородично“ в кв. Гледка Ще представи последния си роман „Смисълът в живота“ , предизвикал голям интерес сред читателите

 Писателят Мартин Ралчевски ще се срещне  утре, 11 август, с читатели в в манастирския комплекс „Св. Успение Богородично“ в кърджалийския квартал „Гледка“. Пред ценители на хубавата книга Стой ще представи най-новия си роман „Смисълът в живота“. Това ще се случи след неделната служба в храма.

Мястото за културното събитие не е избрано случайно. Мартин Ралчевски е богослов по богослов по образование и писател по призвание.  Живее в Англия, но България и православието са първостепенни за него. Заради различния му поглед върху световните събития визитите му в родината предизвикват винаги журналистически и читателски интерес.

Книгите му са изключително автентични и емоционални. Сред тях се нареждат „Безкрайна нощ“, „Горски дух“, „Полубогиня“, „30 паунда“, „Измама“ и „Емигрант“, Антихрист“, сборника с разкази „Душа“.

Романът „Смисълът в живота“, който бе издаден неотдавна от издателство „Еделвайс“,  вече е обект на голям интерес от страна на читателите. Оглави и последната класация на Топ 10 на Книжен център „Гринуич“ за най-търсените книги.

„По този роман задължително трябва да се направи филм! И това ще се случи! Помнете ми думата! Но не само, защото е значим и смислен. А заради едно обикновено, човешко и най-истинско нещо, което се нарича вяра и родова памет! И което заслужава да живее!“ Това е написал Атанас Филков в анотацията към книгата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache