Пожарникари гасят пожари и помагат в аварийни ситуации Спасителни отстранили гнездо на оси от покрива на детска градина, счупени прозорци на постройка и премахнали дърво от пътното платно

29 служители на РДПБЗН-Кърджали са гасили пожари и участвали в преодоляването на аварийни ситуации в региона през последните три дни.

На 9 август и 11 август в Кърджали са се запалили микробус „Форд“ и лек автомобил „Фолксваген“. Няма пострадали. Късо съединение причинило пожарите. На двете моторни превозни средства изгорял двигателният отсек. В село Чорбаджийско горял трафопост, а в Кърджали метален контейнер.

Спасителни екипи от службата в Кърджали отстранили гнездо на оси от покрива на сграда на детска градина, счупени прозорци на постройка и премахнали дърво от пътното платно в града. След подаден сигнал за змия в жилище в село Водач пожарен екип успял да я улови, след което я пуснал извън населеното място. Пожарникари от службата в Джебел извадили паднала в дере крава в землището на квартал „Брягово“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache