Стамен Белчев: Трябва бързо да забравим загубата (ВИДЕО) Отдавам грешките на желанието и старанието футболистите да се представят по-добре, от там стана всичко и прегоряха, смята наставникът на "Арда"

-Г-н Белчев, неприятна загуба за АРДА, на какво я отдавате?
– Да, наистина е така. Победата е напълно заслужена за отбора на Локомотив, и ги поздравявам за което. Ние бяхме далече от това, което на мен ми се иска. Не само в днешния мач, но и в мачовете до този момент, въпреки резултатите, които постигнахме. Но конкретно за двубоя, мисля, че отборът на АРДА излезе доста респектиран от Локомотив в началото. Грубите индивидуални грешки, които се случиха, повлияха на резултата.

-На какво отдавате тези грешки?
– Според мен от желанието и старанието футболистите да се представят по-добре, от там стана всичко и прегоряха.

-Как се играе футбол на близо 40 градуса?
– Тежко е, това го казаха и футболистите. Не искам да коментирам това, мисля, че можеше да има по-добър начален час за този мач, както и за вчерашния. По този начин ще падне и качеството на играта

-През седмицата АРДА направи няколко трансфера, кога ще бъдат готови за игра футболистите?
– Надявам се, първо документално да е готово всичко с футболистите, и когато преценя, че са готови физически ще ги пуснем в игра.

-Следващата седмица предстои гостуване на ЦСКА в София.
– Всички мачове за нас са тежки, не си правим илюзията, че ще има леки мачове. Първо трябва да забравим тази загуба и да се подготвим по най-добрия начин за мача, който ни предстои.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache