Гала вечер на бойните изкуства за първи път в Кърджали Публиката ще може да се наслади на 4 срещи по олимпийски бокс. 4 срещи кик-бокс и 5 срещи ММА.

Турнир по смесени бойни изкуства ще се проведе на 17 август на „Арена Спартак“ в  Кърджали. Шампионат от такъв тип  се провежда за първи път в града, коментират организаторите Руфат Ибрям и Йордан Петков. Публиката ще може да се наслади на 4 срещи по олимпийски бокс. 4 срещи кик-бокс и 5 срещи ММА. Участие ще вземат бойците Едуард Алексанян, Сабри Атай, Христо Христов, Фердун Османов, Марио Цветанов, Иван Найденов, Валери Атанасов, Христо Бончев, Вилиан Вилианов, Делчо Димирров, Атанас Петров, Веселин Въчев, Хайко Сахакян и Митко Илиев.

В Кърджали има много любители и състезатели на този вид бойни изкуства, сподели  Виталий Бандурски, главен треньор на Клуб по смесени бойни изкуства ММА „Спартак“-Кърджали. В клуб „Спартак“ се обучават над 30 момчета и 3 момичета до 18 години в бившото спортно училище „Георги Бенковски“ на групи и индивидуални тренировки с персонален треньор по бокс, кикбокс и ММА. Предстоящият турнир за аматьори в Кърджали под название Thracia Fighting Championship ще бъде част от олимпийски квалификации по ММА и битки по К-1 в общо 12 двубоя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache