Община Момчилград обновява улица в промишлената зона Проектът предвижда по цялата дължина от 205 метра да бъде положена нова асфалтова настилка

Община Момчилград ще обнови напълно улица „Крайна“, която е основна за промишлената зона в града. Проектът предвижда по цялата дължина от 205 метра да бъде положена нова асфалтова настилка. Постигната е договорка преди това ВиК да подмени стария етернитов водопровод, който аварира често и е причина за лошото състояние на улицата. В момента вървят съгласувателни процедури преди стартирането на ремонтите.
„Предупредили сме всички заинтересовани, които смятат да изграждат подземни комуникации, да го направят преди основния ремонт на улицата“, заяви кметът на община Момчилград Сунай Хасан. Той и заместникът му Алие Ибрахим извършиха оглед на улица „Крайна“. Тя е изключително важна, защото свързва голяма част от основните предприятия с града.
„Обновяването на инфраструктурата е част от политиката на община Момчилград, насочена към бизнеса и създаването на условия за инвестиции“, каза още Сунай Хасан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache