Втора младежка кампания по суша и вода „Спортът е по-добро решение“ Около 60 младежки лидери от различни страни и България  бяха на посещение в  Кърджали,

В продължение на 12 дни, от 15 до 26 август се провежда Втората младежка кампания по суша и вода „Спортът е по-добро решение“. От 15 август до 18 август 2019 г. около 60 младежки лидери от различни страни и България  бяха на посещение в  Кърджали, като проведоха кратко обучение на брега на язовир Кърджали, включиха се  във Фолклорния фестивал в Кърджали и пребиваваха на палатков лагер в Националния учебен център по военно обучение в село Широко поле.

После с каяци и велосипеди започна преход по каскадата на река Арда – от язовир „Кърджали“, през язовир „Студен кладенец“ и язовир „Ивайловград“ до град Ивайловград.

От общинската администрация в Кърджали посрещнаха групата и се включиха в предвидените на територията на общината прояви. За участниците бяха осигурени подаръци-.

По време на похода са предвидени многобройни спортни прояви, които ще бъдат повод за изграждане на добри взаимоотношения между младите хора, както и за създаване на нови младежки общности с интерес към спорта и двигателната активност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache