Скорошно оздравяване на отец Петър! /видео/ Свещеникът се възстановява в университетската болница "Света Екатерина" в София след поставяне на сърдечни стентове

От няколко дни енорийският свещеник отец Петър Гарена временно не служи в църквата „Св. Георги Победоносец“ в Кърджали. Причината е, че свещеникът се възстановява в университетската болница „Света Екатерина“ в София, където са му поставени стентове на  сърцето. Намесата на университетските кардиохирурзи се наложила след като отецът припаднал в църквата и му била поставена сериозна диагноза.

В същото време от 23 август любителите на народната музика могат да видят и чуят клипа на песента „Ой чобан, чобан“ в изпълнение на отец Петър Гарена, качен на уебстраницата Ютюб.  Песента е от албума „С песните на хора“, който миналата есен свещеникът записа с  помощта на акордеониста Нешко Нешев. В него  освен Нешко Нешев, който е и автор на аранжиментите на песните, участва и гайдарят Димитър Милев, а  беквокалистка на родопските песни е Полина Стефанова.

Преди няколко дни приключиха снимките за клиповете по всички песни от албума. Правени са в Кърджали и околностите. „Ой чобан, чобан“ е заснета на Каменната сватба. В Ютюб предстои да бъдат качени всички клипове на песните от албума.

Скорошно оздравяване, отче!

От екипа на „Нов живот“

1 отговор

  1. анонимен каза:

    Бързо възстановяване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache