Мила Авренлиева от Кърджали вече е в националния отбор по водна топка Ватерполистката от Спортен клуб по водна топка "Арда" се готви за европейското първенство за девойки на 17 години

Ватерполистката от Спортен клуб по водна топка „Арда“ Мила Авренлиева е включена в националния отбор и се готви за европейското първенство за девойки на 17 години, което започва на 1 септември в гръцкия град Волос. Ето какво още съобщи Иван Кръстев, старши треньор на Спортен клуб по водна топка „Арда:

След като Мила Авренлиева и Ивана Колева бяха взети в разширения състав на националния отбор на България за девойки до 17 години и се подготвяха на два лагера за европейско първенство, Ивана Колева беше върната в Кърджали, т.е. няма да участва на европейското, но селекционерът на националния отбор Венетка Начева ми заяви, че ще ползва Мила Авренлиева като вратар за европейското първенство и оттам нататък това е един много голям успех за кърджалийската водна топка. Отдавна е нямало национални състезатели, тъй като знаете много добре, че нямахме до сега и условия за пълна подготовка, но от две момичета, които взеха, едното заминава на европейското. Аз съм много радостен и приятно изненадан от това което се случва. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache