Ради Василев каза имал ли е оферта от Левски и отсече: Арда може да се намеси в битката за шестицата 28-годишният таран вече започна да оставя своя белег с голове на терена и очаква още по-ярко представяне от кърджалии с напредването на сезона

Централният нападател Радослав Василев бе едно от първите имена в мащабната лятна селекция на Арда Кърджали преди първото и историческо участие в efbet Лига. 28-годишният таран вече започна да оставя своя белег с голове на терена и очаква още по-ярко представяне от кърджалии с напредването на сезона.

„Обстановката е добра за работа. Всичко около отбора е на професионално ниво. С изключение на мача срещу Локомотив Пловдив показваме добри игри и ще показваме още по-добри”,коментира Василев.

„Усещат се наченки на отборен дух, но това е процес, който не става за ден или два. Има наченки, да, но всичко ще се подобрява с времето.”

Пред Diema Sport той обясни и как се е стигнало до преминаването му в Арда, след като до миналия сезон острието беше сред основните играчи за Черно море.

„Договорът ми с Черно море изтичаше в края на миналия сезон. Както казах и тогава, имах желание да продължа в чужбина. Беше удобен момент. От клуба ми предложиха нов, но аз реших да поема риск, който не се осъществи, и затова избрах да дойда в Арда.”

„Интерес от Левски? Не, поне доколкото аз знам, такъв не е имало. Аз имах намерението да отида в чужбина, но времето напредваше, а от Арда бяха най-настоятелни. Офертата им беше най-добрата и така избрах да дойда тук.”

„За първи път работя със Стамен Белчев. Всеки треньор си има неговите изисквания. Стамен Белчев не се различава, има свои виждания за футбола. Набляга на тактическата дисциплина и работата по тактическата постройка на отбора.”

„Не е непостижима цел оцеляването. Трудна е, защото има добри отбори в момента. Равностойно е първенството. Трябва да се утвърдим в шампионата. Със сигурност не е нещо непостижимо и мисля, че бихме могли да се намесим в битката за челната шестица.”

„В Черно море изкарах много хубави година и половина. Оставих много приятели, но специално за мача – мач като мач. Готвя се за него, без нищо специално”, добави Василев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache