Цвета Караянчева: Президентът отправя само заплахи! Не чух нищо ново в речта му, критикува председателят на парламента

Не чух нещо ново в речта на президента Румен Радев. Думите му не са дори забравено старо, а повтаря едно и също. На места имах чувството, че говори г-жа Нинова. Това заяви председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Цвета Караянчева в ефира на Нова телевизия по повод речта на президент от трибуната на парламента вчера.

„През последните две години президентът отправя само заплахи, без конкретика. Мислих, че вчера като доайде в НС ще направи позитивно изказване. Що се отнася до корупцията – тя е обществен проблем и трябва да въвлечем в него и хората. Специализираната прокуратура работи, това се видя и случая с КНОПИ. Ако има сигнали Румен Радев – нека ги предаде“, каза още тя.

Депутатът от ГЕРБ заяви, че се чертаят разделителни линии. „Управлението се атакува, защото е силно. Дали ГЕРБ ще спечели или ще загуби изборите – това е тест за всеки един кмет и ще покаже колко добре са се справили самите кметове, не само в София, но и по места. Да, битката в София ще бъде тежка, но нека да видим какво ще кажат хората“, коментира тя.

Попитана дали Мая Манолова ще е кандидатът на БСП, Карянчева заяви, че доколкото знае Инициативният комитет на бившия омбудсман не иска подкрепата на червените.

„Не приемам това, че тя е един самотен борец за правда и ние, народните представители сме лошите“, каза Караянчева.

Председателят на НС заяви, че се надява Манолова да не ползва методите от Костинброд на сегашните избори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache