Ергюнал Сабри си осигури медал на Европейското по бокс, излиза на ринга, устремен към финала Днес Оги излиза в полуфинален мач срещу Омер Аметович от Сърбия

Звездата на кърджалийския бокс Ергюнал Сабри – Оги вече си осигури минимум бронзов медал на Европейското първенство за младежи в София. Той победи категорично с 5-0 съдийски гласа германеца Джулиано Гоман.

Днес Оги излиза в полуфинален мач срещу Омер Аметович от Сърбия. Подробности от треньора в Спортен клуб „Арда бокс“  Стоян Узунов: Имаше шанс двубоят с германеца да приключи още във втория рунд, но Ергюнал не се възползва, не искаше да рискува. Противникът беше на границата на възможностите си.

Ако Ергюнал беше натиснал още малко, съдията щеше да прекрати мача. Нашите инструкции бяха да се запази за следващия мач. Днес играе със сръбски боксьор, който ни е добре познат – шампион на Сърбия, шампион на турнира „Златна ръкавица“. Ергюнал вече го е побеждавал в Молдова. Сигурен съм, че и сега ще се справи с него. Надявам се да продължи в същия дух и отиде на финал.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache