ДПС  подаде документи за регистрация за местния вот в ОИК-Кърджали Партията  подаде документи за регистрация в 7-те  общински избирателни комисии в областта

ПП ДПС  подаде документи за регистрация в 7-те  Общински избирателни комисии в област Кърджали за участие в местния вот на 27 октомври. По време на регистрацията в Кърджали присъстваха зам.-председателят на ДПС инж. Хасан Азис, областният лидер на ДПС Изет Шабан, областният председател на Младежко ДПС Байрям Байрям, общинския лидер на ДПС в Кърджали Лятиф Расим. Регистрацията се проведе в сградата на Дома на културата в областния град, където се помещава Общинската избирателна комисия. ДПС в Кърджали се регистрира за всички видове избори с баклава, като и този път традицията не бе нарушена.

Областният лидер на ДПС Изет Шабан заяви, че целта е още на първия тур да бъдат спечелени и 7-те общински кметове, да осигурят необходимото мнозинство на ДПС във всичките общински съвети и максимален брой кметове на населени места.

„ДПС винаги е залагал на опитни, подготвени и качествени кандидати за кметове и общински съветници. Ние показваме единство и заедност. Готови сме да спечелим изборите и отново да затвърдим лидерската позиция на ДПС в региона“, заяви Изет Шабан.

Общинският лидер на ДПС в Кърджали Лятиф Расим отбеляза, че главната им цел е още в първия тур да спечелят убедително кметското място в Кърджали, мнозинство в местния парламент и всички кметове на кметства.

Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache