ПП ГЕРБ първа се регистрира за участие в местните избори на 27 октомври в Кърджали В 10 часа тази сутрин едновременно документи за регистрация в съответната ОИК внесоха и председателите на ГЕРБ в останалите шест общини на областта

 

 

ПП ГЕРБ е първата политическа сила, която се регистрира за участие в местните избори на 27 октомври в Кърджали. В 10 часа тази сутрин общинският председател на партията Лидия Асенова и организационният секретар Наим Наим внесоха документи в ОИК. ГЕРБ ще участва в изборите за кмет на община Кърджали, кметове на кметства и и общински съветници в бъдещия местен парламент. Амбицията ни е затвърдим позициите си като единствената политическа сила – алтернатива на ДПС и способна да разбие хегемонията на Движението. Надяваме се предизборната кампания да се води коректно, хората да излязат масово да гласуват и да дадат отпор на статуквото. Целта ни е да имаме общински кмет и по-голям брой общински съветници. Вотът е изключително важен за Кърджали, защото градът има нужда от нов стопанин и от нова посока на развитие“, коментира Лидия Асенова.

В 10 часа тази сутрин едновременно документи за регистрация в съответната ОИК внесоха и председателите на ГЕРБ в останалите шест общини на областта – Леман Али /Черноочене/, Съби Узунов /Ардино/, Румен Младенов /Кирково/, Асен Тюрдиев /Крумовград/, Димитър Кадиев /Момчилград/ и Ервин Хасан /Джебел/. Навсякъде партията ще се яви на вота със собствени кандидати за общински кметове, кметове на кметства  и пълни листи с кандидати за съветници.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache