БСП за България внесе документи за участие в местните избори в ОИК в общините в област Кърджали Социалистите тръгват с надежда и желание за промяна модела на управление с цел повишаване качеството на живот  на кърджалийци

Рано сутринта в днешния ден кандидатът за кмет на Кърджали от БСП Милко Багдасаров, заедно с членове на местното ръководство и кандидати за общински съветници, внесоха документите в ОИК на  коалиция „ БСП за БЪЛГАРИЯ“ за участие в местните избори.

Социалистите  са наясно, че битката за Кърджали ще е трудна, но тръгват с надежда и желание за промяна модела на управление в общината с цел повишаване качеството на живот  на кърджалийци, съобщават от партийната централа. Извеждат 12 приоритета, за които ще лобират в следващия местен парламент, сред които са чистотата и благоустройството, опазването на обществения ред, връщането на младите и успешни хора в града, транспортните комуникации и изграждането на обходен път.

Социалистите са категорични, че ще заложат на една по-различна, по-позитивна, толерантна кампания, с многобройни срещи с избирателите .

Документи за регистрация в съответните ОИК социалистите внесоха и в останалите общини  на областта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache