Започна обучителна програма за хора с предприемачески идеи, насочена към тютюнопроизводителите Експерти ще представят програмата, ще разкажат какво включва обучението, какви бизнес проекти ще бъдат насърчавани и ще отговорят на въпроси

Започна обучителна програма за хора с предприемачески идеи

Започна обучителна програма на Академия за местни предприемачиобучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес, Насочена е към тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Силистра и Благоевград.

В периода от 9 до 13 септември се провежда в Център „Ринкър“ ще проведе поредица от 15 информационни срещи на място в четирите области, за да улесни потенциалните кандидати. Експерти ще представят програмата, ще разкажат какво включва обучението, какви бизнес проекти ще бъдат насърчавани и ще отговорят на въпроси.

Участието в Академията за местни предприемачи е безплатно, а кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр до 25 октомври 2019. Одобрените кандидати ще участват в поредица от обучения и на края ще разработят бизнес планове на собствения си бизнес. Разходите на избраните участници за пътни и настаняване по време на обученията ще бъдат покрити от организаторите.

Както и в предишните издания на Академията, има награден фонд, предоставен от Филип Морис България, който тази година е в размер на 25 000 лв. Представянето на най-добрите идеи пред журито на Академията и определянето на големите победители ще се състои на 30.01.2020 година в София.

„Академия за местни предприемачи“ е специално създадена за хора с предприемачески идеи от тютюнопроизводителни региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Силистра и Благоевград. Осъществява се от Център за предприемачество и обучения „Ринкър“ към Фондация BCause с финансовата подкрепа на Филип Морис България като трета част от програмата „Забавно лято, грижовна есен 2019“.

1 отговор

  1. анонимен каза:

    Ликвидирахме тютюнопроизводството в Кърджалийско, което хранеше целия окръг, за да създаваме наново обучителни програми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache