Започна обучителна програма за хора с предприемачески идеи, насочена към тютюнопроизводителите Експерти ще представят програмата, ще разкажат какво включва обучението, какви бизнес проекти ще бъдат насърчавани и ще отговорят на въпроси

Започна обучителна програма за хора с предприемачески идеи

Започна обучителна програма на Академия за местни предприемачиобучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес, Насочена е към тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Силистра и Благоевград.

В периода от 9 до 13 септември се провежда в Център „Ринкър“ ще проведе поредица от 15 информационни срещи на място в четирите области, за да улесни потенциалните кандидати. Експерти ще представят програмата, ще разкажат какво включва обучението, какви бизнес проекти ще бъдат насърчавани и ще отговорят на въпроси.

Участието в Академията за местни предприемачи е безплатно, а кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр до 25 октомври 2019. Одобрените кандидати ще участват в поредица от обучения и на края ще разработят бизнес планове на собствения си бизнес. Разходите на избраните участници за пътни и настаняване по време на обученията ще бъдат покрити от организаторите.

Както и в предишните издания на Академията, има награден фонд, предоставен от Филип Морис България, който тази година е в размер на 25 000 лв. Представянето на най-добрите идеи пред журито на Академията и определянето на големите победители ще се състои на 30.01.2020 година в София.

„Академия за местни предприемачи“ е специално създадена за хора с предприемачески идеи от тютюнопроизводителни региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Силистра и Благоевград. Осъществява се от Център за предприемачество и обучения „Ринкър“ към Фондация BCause с финансовата подкрепа на Филип Морис България като трета част от програмата „Забавно лято, грижовна есен 2019“.

1 отговор

  1. анонимен каза:

    Ликвидирахме тютюнопроизводството в Кърджалийско, което хранеше целия окръг, за да създаваме наново обучителни програми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache