СУ „Отец Паисий“ Кърджали въвежда електронен дневник Обновена сграда, фасада, двор, спортни съоръжения, класни стаи оборудвани с компютър, интерактивна дъска, интернет ще посрещнат учениците в първия учебен ден

За първа година в Средно училище „Отец Паисий“ в Кърджали няма да има вече хартиени дневници. Въвежда се електронен дневник, за да може в реално време учители, ученици и родители да следят резултатите от обучението.
С какви други новости училището ще изненада своите възпитаниците, съобщава пред Радио Кърджали директорът  Златко Атанасов:

Новото, което очаква децата тази година, е изключително обновена сграда, фасада, двор, спортни съоръжения, но най-интересните неща са свързани с процеса на обучение. Всички компютърни зали в училището са обновени. Всяка класна стая ще бъде оборудвана с компютър и интерактивна дъска, Интернет. Поставяме в центъра на вниманието обучението и искаме нашите ученици да почувстват внимание и любов и да бъдат успешни и добре образовани. Продължаваме програмата по „Иновативно училище“. Обновен е и изцяло столът.

За първа година няма да има и хартиен дневник в СУ „Отец Паисий“. Ние въвеждаме изцяло електронен дневник, което естествено ще бъде едно удобство за ученици, учители. Те ще получават информация по електронен път, както и ще могат всеки един момент родителите да следят, както и самите ученици да следят резултатите си от това обучение. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache