СУ „Отец Паисий“ Кърджали въвежда електронен дневник Обновена сграда, фасада, двор, спортни съоръжения, класни стаи оборудвани с компютър, интерактивна дъска, интернет ще посрещнат учениците в първия учебен ден

За първа година в Средно училище „Отец Паисий“ в Кърджали няма да има вече хартиени дневници. Въвежда се електронен дневник, за да може в реално време учители, ученици и родители да следят резултатите от обучението.
С какви други новости училището ще изненада своите възпитаниците, съобщава пред Радио Кърджали директорът  Златко Атанасов:

Новото, което очаква децата тази година, е изключително обновена сграда, фасада, двор, спортни съоръжения, но най-интересните неща са свързани с процеса на обучение. Всички компютърни зали в училището са обновени. Всяка класна стая ще бъде оборудвана с компютър и интерактивна дъска, Интернет. Поставяме в центъра на вниманието обучението и искаме нашите ученици да почувстват внимание и любов и да бъдат успешни и добре образовани. Продължаваме програмата по „Иновативно училище“. Обновен е и изцяло столът.

За първа година няма да има и хартиен дневник в СУ „Отец Паисий“. Ние въвеждаме изцяло електронен дневник, което естествено ще бъде едно удобство за ученици, учители. Те ще получават информация по електронен път, както и ще могат всеки един момент родителите да следят, както и самите ученици да следят резултатите си от това обучение. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache