Иван Стойков: Посрещаме учебната година с ново оборудване и мотивирани учители Директорът на СУ "Христо Смирненски" в Черноочене има 40-годишен опит

Иван Стойков е един от най-дългогодишните директори на учебни заведения в област Кърджали. Вече 40 години ръководи Средно училище „Христо Смирненски“ в село Черноочене. Новата учебна година започна с оборудвани с интерактивни дъски, мултимедиа и лаптопи в класните стаи. Точно 500 са учениците, които ще се обучават от I до XII клас, рапределени в 25 паралелки. Как посрещат първия учебен ден в Средно училище „Христо Смирненски“ в Черноочене,разказва директорът Иван Стойков пред Валентина Иванова:

Няма свободни места за учители. Напливът в Черноочене е много голям. Очаква се мотивация от тях, да работят с нови сили и онова, което е създадено, да се използва пълноценно.

Доста основни училища в общината се затвориха поради демографски причини. Родителите не искат децата им да учат в слети паралелки, каквито все още има в някои училища, и настояват да ги преместят в нашето училище.Тук, при нас, учебния процес е по-добре обезпечен и материално, и кадрово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache