След снощния дъжд пак протече зала „Арпезос“, фирма се ангажира с ремонта на покрива Ако не успеят с ремонтните дейности, АРДА ще трябва да се откаже от участие в Суперлигата

След снощния дъжд – първи за есенния сезон, покривът на спортна зала „Арпезос“ отново протече. Треньори на волейболния клуб „Арда“ споделиха за „Нов живот“, че в момента са наредили по пода в залата поне 15 кофи, в които да се оттича водата.

Припомняме, че драмата с течащия покрив на зала „Арпезос“ не е нещо ново. От десетилетия не са правени никакви ремонти по постройката. Въпреки, че преди няколко години бе изготвена цялостна план-сметка за ремонта, правен е проект и е търсено финансиране, по различни причини нещата не са финализирани. През миналия сезон на няколко пъти се наложи треньори, спортисти и ръководството на клуба, собственоръчно да покриват с найлони покрива, за да може да се проведат волейболните мачове от Висшата волейболна лига на България.

До старта на новия сезон остава един месец. Ще играе ли АРДА в Суперлигата? От „Нов живот“ потърсихме отговор от президента на клуба Милко Багдасаров:

Надявам се от понеделник да започне ремонта на покрива. Има фирма, която се ангажира с това. Обещано ни е, че от понеделник започват. Ако ремонтът не стане, ще трябва да се откажем от участие в Суперлигата“, коментира лаконично той.

Очакваме развитие по темата.

НЖ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache