54-годишният строителен предприемач Ниязи Раиф е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Черноочене От партията регистрираха в ОИК и пълна листа със 17 кандидати за общински съветници

54-годишният строителен предприемач Ниязи Раиф е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Черноочене. Днес общинският председател на партията Леман Али и колегите й регистрираха в ОИК Ниязи Раиф за кмет и пълна . Ниязи Раиф е печелившата кандидатура за Черноочене, той преобрази общинския център със своя професионализъм и размах, вярваме, че в негово лице Черноочене ще има достоен управленец, който гледа в перспектива и има визия за развитието на общината, изтъкна Леман Али. ПП ГЕРБ ще издигне свои кандидати и в поне десет кметства на територията на Черноочене. Листата за съветници се оглавява от Леман Али, която понастоящем е заместник областен управител на Кърджали.

4 коментара

 1. Анонимен каза:

  Успех в надпреварата!

 2. ? каза:

  Niye si imame kmet

 3. Стар познат каза:

  Много добър избор! Това, на което се радва е плод на неимоверните му усилия. Старанието му за постигане на успех е негова основна черта. Доказвал го е много пъти. Особено диалогичен с можещите и знаещите, ще се справи и със събирането на екип и ще отвори нови врати и възможности за гражданите на общината. Оценете човека в него!

 4. Мислещ каза:

  Една от съставките на „Лош матрял“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache