Баба Хатидже от Бял извор благодари на екипа на болницата в Ардино Вие сте моите спасители! Бъдете все така всеотдайни в професията си

Многопрофилната болница за активно лечение в Ардино и семейният лекар Кадир Мустафа получиха благодарствено писмо от 76-годишната пациентка баба Хатидже от Бял извор.

Преди няколко месец след прекаран инсулт възрастната родопчанка е постъпила в болницата с влошено здравословно състояние. Благодарение на грижите на д-р Кадир Мустафа, медицинските сестри Лейля Байрамова и Рукие Исмаилова, както и на екипа на Спешната медицинска помощ тя се чувства по-добре и вече си е у дома.

„Искам да изкажа си благодарности към управителя на лечебното заведение д-р Гюнер Осман, семейния лекар Кадир Мустафа, медицинските сестри Лейля Байрамова и Рукие Исмаилова и екипа на Спешната медицинска помощ за професионалното и човешко отношение към болните! Те са талантливи, кадърни, възпитани, способни и добри хора. Вие сте моите спасители! Благодаря Ви от сърце и душа и никога не се променяйте!

Бъдете живи, здрави и все така всеотдайни в професията си, се казва в писмото на баба Хатидже от Бял извор.

Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache