ДПС в Черноочене започва предизборната кампания с увереност за победа в полза на хората Освен за кмет на общината Движението издига кандидати и за 21 кметове на кметства и 17 съветници в Общинския съвет

Движението за права и свободи се ръководи единствено и само от благополучието на гражданите и просперитета на страната ни. Сега е време да сме по-единни, по-решителни и по-сплотени от всякога до сега, и да продължаваме напред заедно за община Черноочене. Това заяви Председателят на Общинския съвет на ДПС и водач на кандидат-съветническата листата на партията Бедрие Газиюмер, в препълнения салон на читалището в село Черноочене, при официалното откриване на предизборната кампания.

През годините заедно си поставихме реални цели и в голяма степен ги постигнахме. Подобряването на съществуващата инфраструктура и изграждането на нова, превръщането на населените места в община Черноочене в по-добро място за живеене бяха основните ни задачи, изтъкна кандидат-кметът за Община Черноочене от ДПС Айдън Осман.

ДПС не е само партия, а и съдба на всички ни. ДПС даде спокойствие и сигурност на хората. Неведнъж съм подчертавал, че всяко едно признание, което получаваме ни дава стимул и сили, на мен и на екипа ми, да продължи напред, подчерта Айдън Осман.

На откриването присъстваха всичките кандидат-съветници и кандидатите за кметове на 21-те кметства. Те са номинирани на проведените общоселски събрания и след предварителни избори при повече от един кандидат-кмет на кметство.

Специален гост беше депутатът от кърджалийската листа на ДПС Ерол Мехмед. Той заяви, че Черноочене винаги е давала увереност на партията. Там където управлява ДПС властта е в хората и цялата власт е в тяхна полза.

Изборната кампания в община Черноочене ще продължи с пълна сила. Срещи ще се проведат на над 40 места.

На територията на община Черноочене избори ще се провеждат за 21 кметове на кметства и 17 съветници в Общинския съвет.

ДПС-Черноочене си поставя за цел да спечели изборите за кмет на Общината, за кметове на всичките кметства и убедително мнозинство в Общинския съвет.

ДПС е с №55 в интегралната бюлетина.

 

Исмет ИСМАИЛ

 

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление и се наказва от закона!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache