Община Крумовград кани на есенен панаир „Сеид Баба” Търговците трябва да регистрират временните обекти в Областната дирекция по безопасност на храните в Кърджали

Общинската администрация в Крумовград  обяви програмата си за традиционния есенен панаир „Сеид Баба” 2019. На 4 октомври, петък, от 11 часа в парка ще има концерт на детски самодейни. Половин час по-късно също в парка концерт ще изнесе състав „Кадрие Лятифова” към Театрално-музикалния център в Кърджали. В 17.30 часа на градския стадион започва концерт на самодейните танцови колективи „Китка”, „Ритмика” и „Жарава” от Крумовград и „Детелини” от село Аврен. След тях на сцената ще се качи  младата поп певица Тита, а в 18.45 часа любителите на поп-фолка ще имат възможност да аплодират изпълненията  на Ивана.

От 24 септември до 5 октомври на градския стадион се провеждат турнири по футбол на малки врати, волейбол, баскетбол, тенис на маса, тенис на корт и шах. Полуфиналът и финалът на турнира по футбол на малки врати ще бъдат на 5 октомври, събота, от 16 часа на градския стадион.

От община Крумовград уведомяват всички търговци, които искат да търгуват с хранителни стоки по време на панаира, че е необходимо да регистрират временните обекти в Областната дирекция по безопасност на храните в Кърджали. На лицата, извършващи търговия с храни в нерегламентирани обекти, ще се налагат санкции по Закона за храните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache