Айдън Осман в Безводно: Продължаваме заедно за видими резултати Екипът ни полага всички усилия да направим селата по-привлекателни места за живеене на младите хора, заяви кандидатът от ДПС за кмет на община Черноочене

През годините Движението да права и свободи доказа, че винаги се е отнасяло без пренебрежение към проблемите на малките населени места. Никога не делим нуждите на жителите по този признак, защото част от нашите села попадат в тази категория. Това заяви в изборната среща с избирателите в селата Безводно, Женда и Соколите кандидатът за кмет на Община Черноочене от ДПС Айдън Осман.

Обновяването на  около 30-километров път от село Комунига до село Безводно, който преминава край китните родопски села Соколите и Женда, е само малка част от нашите усилия в тази посока.

Жителите на тези села благодариха на екипа на Айдън Осман за реализирането на поетите ангажименти.

От община Черноочене винаги сме осигурявали финансови средства за поддръжката на уличната мрежа, осветлението, изграждането на пътища и други, подчерта Айдън Осман. И подчерта, че направеното не е никак за пренебрегване, но има още доста неща за довършване за благото на жителите.

Екипът ни полага всички усилия да направим селата в община Черноочене по-привлекателни места за живеене на младите хора. Надявам се, че хората оценяват нашите усилия, каза Осман. Всяко признание, което получаваме, ни окуражава да продължим напред, допълни той.

За видими резултати продължаваме заедно за община Черноочене, каза Айдън Осман.

Водачът на листата за общински съветници на ДПС и председател на Общинския съвет на ДПС Бедрие Газиюмер прикани присъстващите на 27 октомври да гласуват за ДПС с №55 в интегралната бюлетина.

Издигнати са кандидатите  за кметове на всичките 21 кметства в Община Черноочене. Всички кандидатите на Движението са номинирани на проведените общоселски събрания и след предварителни избори при повече от един кандидат.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!

Исмет ИСМАИЛ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache