Община Крумовград осигурява безплатни паркинги за панаира „Сеид Баба“ Най-наситена ще бъде програмата на 4 октомври с концерти на самодейни състави, танцови колективи и певци

От утре до 6 октомври в Крумовград ще се проведе традиционният есенен панаир „Сеид Баба”. Във връзка с това са осигурени безплатни паркинги на свободната площ между улиците „Димитър Благоев”, „Славянска”, „Съединение” и „Васил Левски”,  мястото между Градския стадион и дигата на река Крумовица и терена на бившия казармен жилищен район. Това съобщават от общинската администрация.

Най-наситена ще бъде програмата на 4 октомври. Тогава ще има концерти на детски самодейни състави Обединения детски комплекс, на състав „Кадрие Лятифова” към театъра в Кърджали, на самодейните танцови колективи „Китка”, „Ритмика” и „Жарава” от Крумовград и „Детелини” от Аврен, както и на поп певица Тита и поп-фолка изпълнителката Ивана.

2 коментара

  1. Анонимен каза:

    Какви безплатни паркинги, какви пет лева в Крумовград. Хаосът с паркирането в този град е безобразен и няма изгледи за въвеждане на елементарен ред.

  2. аноним каза:

    поне докато траят ремонтните работи по основни улици и площада слезте от колите . Педя град сме а всяко семейство паркира по две коли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache