Златаровци посрещнаха гости от цялата страна Националното съвещание бе открито от заместник-министъра на образованието и науката- Таня Михайлова

На 4 октомври в сградата на две от най- големите професионални гимназии в областта -Професионална гимназия по икономика  и Професионална гимназия по туризъм, Кърджали се проведе част от Националното съвещание на дирекция „Професионално образование и обучение“ към Министерството на образованието и науката.  На съвещанието с експертите по професионално образование и обучение от МОН и от Регионалните управления на образованието в цялата страна бяха поканени директорите на професионалните гимназии и на училищата с професионални паралелки от област Кърджали.

Форумът бе открит от заместник- министъра на образованието и науката- г-жа Таня Михайлова. На срещата присъстваха г-жа Маргарита Гатева, г-жа Магдалена Станулова, г-н Чавдар Здравков, експерти от МОН по всички професионални направления, както и началника на РУО, Кърджали- г-н Гроздан Колев и експерти от РУО, Кърджали. Присъства и Васил Радойновски -ръководител на Секретариата на Българо-швейцарската търговска камара.

Професионална гимназия по туризъм, Кърджали представи своите професии и специалности като организира коктейл за своите гости, който бе сътворен с много професионализъм и любов от златаровци, под ръководството на всеотдайни  учители. Гостите имаха възможност да разгледат и базата на училището и бяха особено впечатлени от новооткрития учебен ресторант и от кулинарните изкушения, които дегустираха в него.

За пореден път се защити девизът на гимназията и основен мотив, че май наистина “ БЕЗ НАС НЕ МОЖЕ“!

Ръководството на гимназията изказва своите искрени благодарности на учениците и на учителите по професионална подготовка за достойното представяне на училището на този голям форум на професионалното образование.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache