Офицери и сержанти изразиха подкрепата си за инж.Хасан Азис Инж. Азис поиска прошка за времето, в което той като кмет не е успял да стигне до тях като граждани

Инж.Хасан Азис, кандидат за кмет на община Кърджали от ДПС се срещна днес с десетки членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

Домакините  посрещнаха с букет инж. Азис и му пожелаха успешен следващ мандат. Председателят на общинския съвет на съюза Петър Щерев изрази задоволство от взаимодействието с инж. Азис по време на неговите мандати като кмет на общината. Той каза, че инж. Азис е заслужил уважението им с помощта и съдействието, които им е оказвал през годините.

Военният лагер в с.Широко поле, единствен по рода си в страната, функционира благодарение на вашето съдействие. По този начин вие подпомагате и патриотичното възпитание на младите”, каза Петър Щерев. „С ваше съдействие в парк“Простор“ имаме самолет, гаубица в новия парк с паметен знак, който напомня, че на това място някога е бил ситуиран артилерийски полк“, допълни Начо Ковачев.

Офицерите и сержантите от запаса задаваха въпроси, свързани с уличното осветление, проблема с паркирането в града, подчертаха необходимостта от изграждане на мост от „Възрожденци“ към Крайно село, ремонт на въжения мост до „Горубсо“, изграждане на околовръстен път, приют за бездомните кучета, поддържането на детските площадки и др.

Инж.Хасан Азис, който е почетен член на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва поиска прошка за времето, в което той като кмет не е успял да стигне до тях като граждани, до техните сърца и техните проблеми. Благодари за  подкрепата и вярата им през годините и изрази надежда, че ще получи отново тяхната подкрепа на 27 октомври.

Инж.Азис посочи в изказването си, че приоритет през изминалия мандат е бил образованието, над 14 млн.лв. са вложени за ремонти и оборудване в училища и детска градина и над 65 на сто от децата вече учат в модерни училища. Той каза, че проблемът с  уличното осветление се решава цялостно след  осигурено финансиране, работата напредва и това се вижда от кърджалийци. Сред приоритетите на следващия мандат на инж.Азис ще бъдат подмяната на тротоарите, пътната мрежа, въвеждане на синята зона, изграждане на младежки център и др.

Той предложи да се реализира и съвместна инициатива – изграждане на открит музей за военно-патриотично възпитание в близост до самолета на парк“Простор“, като се осигурят още няколко бойни единици, част от българската военна история.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache