Бай Шукри: Айдън Осман преначерта съдбата на Черноочене към по-добро Бай Шукри е на 86 години. Роден е в далечната 1933 г. в семейството на местни земеделци

Да познаваш такава личност като него е чест, заяви кандидатът за кмет на община Черноочене от ДПС Айдън Осман след среща с един от първите секретари на общината Шукри Билял.

Бай Шукри е на 86 години. Роден е в далечната 1933 г. в семейството на местни земеделци. Понеже баща му за времето си е богат човек, не го приемат да учи в тогавашното „Рущие /Полувисш институт/.

Днес, Шукри Билял дойде в офиса на ДПС в Черноочене, за да поздрави Айдън Осман за кандидатурата му за кмет на община Черноочене. Разказа за своето развитие като общественик. Множеството в клуба го слушаха с интерес и се възхищаваха на жизнеността му.

Срещна се и със сегашния секретар на община Черноочене Месру Мюмюн.

Бай Шукри сподели, че числото 55 има голяма роля в живота му. В края на далечната 1955 г. на 22 години за първи път е назначен в община Черноочене, като младши специалист. През 1966 година вече заема длъжността Секретар. До 1975 г. в продължение на 9 години води тази служба.

Бай Шукри казва, че през тези 64 години има пряко наблюдение в развитието на община Черноочене. Винаги е бил сред хората. Не само като неин жител, но и като общественик, дал най-ползотворните си години за развитието на района, подчертава той.

С открито сърце заявявам, че Айдън Осман и ДПС преначертаха съдбата на община Черноочене към по-доброто бъдеще. От едно малко селце Черноочене се превърна в модерната врата на Източните Родопи, казва бай Шукри.

През погледа на много чернооченци, Шукри Билял е човек с голямо сърце, роден да прави само добрини.

Исмет ИСМАИЛ

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache