Три чернооченски села с едно мнение: ДПС Общинският изборен щаб на ДПС-Черноочене проведе изборни събрания c жителите на селата Драганово, Бостанци и Вождово

Общинският изборен щаб на ДПС-Черноочене проведе изборни събрания c жителите на селата Драганово, Бостанци и Вождово, във връзка с предстоящите местни избори на 27 октомври.

Председателят на Общинския предизборен щаб на ДПС-Черноочене и водач на кандидат-съветническата листа Бедрие Газиюмер, кандидат-кметът на Общината Айдън Осман, кандидат-съветници и представители на ръководство на партията се срещнаха с жителите на трите чернооченски населени места. Те представиха основните приоритети на ДПС и призоваха избирателите да подкрепят кандидатите на партията.

Призоваха всички жители да отидат до урните, за се постигане на висок изборен резултат.

В такива моменти  винаги сме показвали нашата сплотеност. Ние познаваме проблемите Ви и търсим пътища за тяхното разрешаване, каза Бедрие Газиюмер

Гласувайте за ДПС с №55 в интегралната бюлетина на изборите и няма да сбъркате, призова в изказването си Айдън Осман.

Присъстващите подчертаха, че в Драганово, Вождово и Бостанци не се доверяват на друга политическа партия, освен на Движението за права и свободи.През годините ДПС показа, че държи на обещанията си, казаха жители на средна възраст.

Исмет ИСМАИЛ

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache