Ивайловград се представи на Фестивал на железниците във Франция На щанда на изложението в град Амиен те подредиха впечатляваща експозиция за туристическите забележителности на общината

Служители от общинската администрация в Ивайловград представиха България в четвъртото издание на Фестивала на железниците във френския град Амиен.

Специалният щанд, на който представиха всички туристически дестинации в общината, както и железниците в България, бе посетен както от гостите на фестивала, така и от кмета на побратимения ни град Лонго Колет Фине и г-жа Николет – общински съветник от Лонго.

В словото си на откриването на Фестивала на железниците г-жа Фине изказа благодарност за участието на ивайловградчани в празника. Лично честити 10-те години от побратимяването между двата града, които се отбелязаха в Ивайловград преди месец.

Нашите представители имаха възможността да посетят град Амиен – родното място на президента Макрон, града, в който  Жул Верн прекарва последните си години от живота, университета „Жул Верн“, река Сома и уникалната катедрала, която е и най-голямата в страната.

„Това бяха два дни изпълнени с много незабравими срещи, музика, настроение, особено внимание и топло отношение към нас”, споделят те. Четвъртото издание на Фестивала на железниците завърши с награда за участие за щанда на Ивайловград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache