Айдън Осман: Подобряваме условията за живот Винаги сме осигурявали финансови средства за поддръжката на уличната мрежа, осветлението, изграждането на пътища, частични канализации за отпадни води и др., каза кандидатът за кмет на община Чернооченеуги

В разгара си навлезе кампания на Движението за права и свободи в община Черноочене за предстоящите местни избори на 27 октомври.

Пред жителите на селата Черноочене, Ябълчени и Каблешково председателят на общинския изборен щаб и водач на кандидат-съветническата листа на ДПС Бедрие Газиюмер представиха основните приоритети в програма на ДПС и призова жителите на селата да подкрепят листа.

В изказванията си кандидатът за кмет на Община Черноочене Айдън Осман наблегна на това, че през изминалия мандат в селата Черноочене и Каблешково са реализирали два ключови проекта по изграждането на улични канализации. След приключване на дейностите над 220 домакинства в населените места са включени към мрежата за битови отпадни води.

Ликвидирано е използването на септични ями, подобрени са условията за живот на жителите и качеството на околната среда, заяви още  Айдън Осман.

С проектите приключи и изграждането на подземната инфраструктура за отпадни води в Черноочене и населените места около него. Заради нарастващото жилищно строителство, липсват физически граници между селата Черноочене, Нови пазар, Каблешково, Пряпорец и Среднево. По този начин те се превръщат в квартали на общинския център.

В село Ябълчени многобройните присъстващи благодариха, че напълно е асфалтирано пътят между общинският център Черноочене и селото.

Кандидат-кметът Айдън Осман подчерта, че основната философия на ДПС е подобряване на жизнената средата в населените места и превръщането им в по-добро място за живеене.

Винаги сме осигурявали финансови средства за поддръжката на уличната мрежа, осветлението, изграждането на пътища, частични канализации за отпадни води и други, каза Айдън Осман.

Той призова всички жители да отидат до урните, за постигне на висок изборен резултат. Не еднократно съм подчертавал, че всяко едно признание, което получаваме ни дава стимул и сили, да продължи напред, допълни Айдън Осман.

Изборните събрания на ДПС по селата преминават под формата на открит разговор за актуалната политическа ситуация, дискутират се въпроси от различен характер и се предлагаха конкретни решения на проблемите.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!

Исмет ИСМАИЛ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache