Кърджалийска пантера с черна панамера спря като бей в Пловдив Водачът получи жълт картон от възмутени пловдивчани под формата на вдигнати чистачки

Пловдивчани, живеещи в блок 171 в ЖР“Тракия“, осъмнаха с тази гледка под прозорците си. Шофьор на „Porshe Panamera“ с кърджалийска регистрация очевидно не бе направил разлика между тротоара и паркинга в съседство и бе оставил луксозното си возило на плочките.

„От 20 години живея в тази кооперация и досега никой не си е позволявал да паркирала по този начин, газейки в градинките и спирайки на тротоара“ възмущава се читателка на TrafficNews, която ни изпрати снимки на нарушителя.

Ако съдим по вдигнатите чистачки, собственикът на поршето е получил жълт картон от някой от съседите, а при следващо нарушение картонът може да е червен под формата на нарязани гуми или издрана боя.

„Ако този човек смята, че като кара порше, законите не важат за него,  няма място в Пловдив. Той очевидно трябва да си припомни, че Законът е за движение по пътищата, а не по тротоарите. И ако в Кърджали може да спира като бей, то най- добре е да ограничи пътуванията си в страната“  коментираха съседи от кооперацията.

trafficnews.bg

1 отговор

  1. Redji каза:

    Тоя е някой селянин дал последните си парички за тая кола..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache