Владимир Ампов – Графа вдигна адреналина на кърджалийци Истински фурор на младия български изпълнител и бурни аплодисменти в залата на театъра

 

Вчера  кърджалийци бурно аплодираха един от най-успешните български изпълнители – Графа. Той излезе на сцената в театъра с музикантите Борислав Бояджиев – Борче, Мирослав Иванов и Венци Трифонов. Мнозина играха под звуците на музиката, други пригласяха при изпълнението на любими парчета от репертоара на своя идол.

От екипа на Графа споделят, че неговото желание е да достигне до повече кътчета в България, защото вярва, че хората навсякъде имат нужда да слушат музика на живо, да се докоснат до любимите си изпълнители, както и че емоцията от един концерт е неповторима и незаменима.

Билетите за есенната концертна обиколка на Графа  почти навсякъде са изчерпани, като отличници са кърджалии, които първи напълниха концертната зала.

Владимир Ампов – Графа гостува и на публиката в Смолян на 8 октомври. Турнето на  любимия български изпълнител продължи в   Шумен вчера, 10 октомври, на Арена Шумен, а днес, 11 октомври, ще вдигне адреналина на своите почитали в Казанлък  в Дома на културата.

Снимки: Денис ДЕЛЕВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache