Ден на отворените врати за пръв път в болницата в Ардино Предвиждат се безплатни прегледи при специалисти, за които е необходимо предварително записване

За първи път болницата в Ардино провежда на 16 октомври ден на отворени врати. Предвиждат се безплатни прегледи при специалисти, за които е необходимо предварително записване, и възможност хората да се запознаят с новата модерна апаратура и цялостното обновяване на сградния фонд на лечебното заведение. Повече за инициативата, казва директорът на Многопрофилната болница за активно лечение в Ардино д-р Гюнер Осман: „Тази инициатива е предприета в резултат на закриваща конференция по проект, в който участвахме доскоро. Мислим с това да популяризираме дейността на МБАЛ-Ардино, и това да стане нещо като традиция във времето, защото е добре за хората в нашата общност и така ще създадем по-тесни взаимоотношения помежду ни“.
Специалистите, които ще преглеждат са кардиолог, хирург, очен лекар, педиатър и лекар със сертификат за разчитане на абдоминална ехография.
Прегледите ще се провеждат до обед, каза още директорът на болницата в Ардино д-р Гюнер Осман.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache