Иван Мамирев, кандидат от гражданска квота на БСП за кмет на община Крумовград: На 27 октомври изборът ще бъде ваш! Направете го мъдро! С номер 56!

Уважаеми жители на община Крумовград, Съграждани, Да бъда кандидат за кмет и общински съветник за мен е чест и отговорност! Изключителна отговорност! Като кореняк крумовградчанин считам, че имам моралното право да поискам вашето доверие, защото никога не съм участвал в договорки, пазарлъци и схеми! Нямам от какво да се срамувам и страхувам! В днешното динамично време на прогрес във всички сфери на живота особено ценни са моралните качества – честност, стремеж към справедливост, готовност да помогнеш, уважение към другия! Заставам зад морала и закона! Аз не отричам стореното и постигнатото в общината в нейната многогодишна история! Считам обаче, че с общи усилия можем много повече:

– Да превърнем Крумовград в чист и съвременен град!

– Да възродим всички села и осигурим работа за хората!

– Да подобрим качеството на живот на гражданите на общината!

– Да включим гласа на всички ви в управлението на общината!

Искам вашата подкрепа, за да дадем бъдеще на децата си тук и сега!

Вярвам, че битката за по-справедлив и достоен живот за гражданите на общината, независимо от етнос, религия, образование и социално положение, може да бъде осъществена само от практичен и независим човек, чиито житейски и професионален път са свързани с общината ни!

Днес аз се заявявам пред вас като носител на тази промяна! Призовавам ви, уважаеми жители на община Крумовград, да гласувате, за да изразите позиция по нещата, които се случват около нас!

На 27 октомври изборът ще бъде ваш! Направете го мъдро! С номер 56!

С уважение Иван Мамирев

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache