Кърджалийски рибари в битката за Купата на риболовната федерация В надпреварата на Гребния канал в Пловдив участваха четиридесет отбора от цялата страна

Двойката Димитър Димитров – Бирджан Мехмед от Кърджали се класира на  четвърто място в турнира за Купата на Българската федерация по риболовни спортове в дисциплината „Плувка”. Турнирът се проведе в събота неделя на Гребния канал в Пловдив. Участваха рекорден брой състезатели – 80, разпределени в четиридесет отбора. Носител на трофея стана отборът на Стара Загора в състав Калин Митранов,  който е последният носител на Купата на „Нов живот” и Олег Димитров.

Припомняме през миналата година носители на Купата на Българската федерация по риболовни спортове бяха Димитър Димитров и Бирджан. Втората двойка от Кърджали Абдулла Аптула и Аднан Дормуш тогава зае второ място.

В тазгодишният турнир Димитър Димитров и Бирджан Мехмед имат най-голям улов, но заради повече наказателни точки, останаха на четвърто място. Другата кърджалийска двойка Абдулла Аптула – Апо и Аднан Дормуш се нареди в златната среда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache