Мустафа Карадайъ към момчилградчани: Ще имате прекрасен кмет в лицето на Илкнур Кязим

Ще имате прекрасен кмет, който ще оправдае очакванията на всички момчилградчани. В ДПС щафетата се предава един на друг, от поколение на поколение. Най-яркият пример за това е тук, в Момчилград, заяви пред избиратели на предизборна среща в центъра на родопския град председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

ДПС винаги е била близо до хората и винаги се е грижила за своите избиратели. Нашата партия най-правилно разчита знаците на демокрацията, че властта идва от хората, а не със сила”, каза лидерът на ДПС.

„През годините някои временно заставаха начело заради властта, но след това заминаха в небитието. За съжаление, резултатът от Парламентарните избори през 2017 г. докара националистите във властта. Днес ГЕРБ и БСП се състезават кой е по-голям националист”, заяви още Мустафа Карадайъ.

По думите му горските стопанства и училищата в Момчилград и по много места в страната по време на избори се превръщат в партийни клубове.

„Обещавам, че от 28 октомври всички жители на община Момчилград ще бъдем едно семейство, защото заедно ще управляваме, заедно ще рушим мостовете на омразата и заедно ще изграждаме новите мостове на заедността”, заяви при представянето й кандидат-кметът на Момчилград Илкнур Кязим. Редом до нея в знак на подкрепа застанаха сегашният градоначалник на Момчилград Сунай Хасан, както и бившите кметове Акиф Акиф, Ердинч Хайрула и Бирол Кьосеюмер.

 

„Ще работим ръка за ръка и ще вървим рамо до рамо, без значение от етнос и религия. Обещавам Ви, че ще бъда кмет на всеки жител на общината, независимо дали живее в града или в най-отдалечената махала и къща”, каза още Илкнур Кязим.

“Убеден съм, че Илкнур Кязим ще бъде новият кмет на община Момчилград. Тя даде страхотен заряд на митинга ни в Дулово, където ще си върнем обратно общината”, обяви зам.-председателят на Парламентарната група на ДПС Йордан Цонев.

Народният представител Ерол Мехмед каза, че Илкнур Кязим ще бъде с „ново отношение на загрижения човек, с дълбоко чувство на справедливост”.

„Основите и ценностите на ДПС са положени преди 30 години, за да живеем свободно в нашата родина, с нашите деца. Целта ни на местните избори е да се поздравим с категорична победа и минимум 5х5 общински съветници в разпоредителния орган”, заяви общинският лидер на ДПС и водач на листата за общински съветници Акиф Акиф.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache