Обучават членове на секционните избирателни комисии в Дома на културата в Кърджали В седемте общини на областта ще се гласува за кметове на 240 села, за 127 кметства има само по един кандидат за кмет

 В Дома на културата в Кърджали се провеждат обученията за секционните избирателни комисии.  Общината е осигурила заплащането и материално-техническа подготовка за инструктажа на участниците, членове на секционните избирателни комисии. Той започна на 19 и 20 октомври от две комисии със състав от по трима членове на Общинската избирателна комисия. Днес обучението се провежда от комисия в състав Величка Георгиева, Димитър Димитров и Христина Георгиева.
По данни на общинските избирателни комисии в 7-те общини на Кърджалийска област – Ардино, Джебел, Крумовград, Кирково, Момчилград и Черноочене, общо в 240 села ще се гласува за кметове и за общински съветници. Предварително е ясно кои ще бъдат кметовете на 127 кметства, тъй като те са единствени кандидати. Това означава, че повече от половината населени места в област Кърджали имат само един кандидат за мястото на кмета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache