Радослав Милев, кандидат за кмет на Кърджали от „Демократична България – Обединение“ : Вслушайте се в  съвестта си и  гласувайте – на първия тур, втори тур за общински съветници  няма! От вас зависи дали ще направим промяната или ще пропилеем още 4 години!

След броени дни, на 27 октомври 2019 г., ще отидем до урните, за да направим решителна крачка към промяната, от която Кърджали и ние, неговите граждани, имаме остра нужда. В избирателните секции ще получим две бюлетини. С едната ще избираме кмет на община Кърджали, а с другата – общински съветници за местния парламент.

На 27 октомври предстои първият тур на местните избори. На първия тур гражданите гласуват за кмет и определят онези кандидати за кметове, които в последствие ще се борят на втори тур.

На първия тур гласоподавателите също избират общинските съветници. Там втори тур няма. Затова мислете добре и не пропускайте първия тур на изборите. Не казвайте, ще гласувам на втория тур! Изборът на общински съветници не е по-маловажен от избора на кмет. Общинските съветници са хората, които ще решават как да бъдат харчени нашите пари, как да бъде поддържан нашия град, какъв въздух да дишат децата ни. Затова е важно да изпратим в Общинския съвет грамотни, почтени и подготвени хора. Такива са кандидатите на Обединение „Демократична България“, които можете да изберете с #66 . Те са специалисти, които не участват в това състезание, за да си търсят работа. Те са доказани експерти, всеки в своята област и са готови да помагат със своя опит и знания за развитието на града и решаването на проблемите.

За мен, Радослав Милев, да бъда водач на листата за общински съветници на „Демократична България“ за Кърджали означава преди всичко да бъда пръв сред равни. Всеки кандидат допълва и обогатява нашата листа със своята компетентност, житейски и професионален опит и е нужен, колкото и аз.

Ние от „Демократична България“ познаваме добре проблемите на кърджалийци. Това са проблеми, нерешени от десетилетия. Защо не са решени? Защото управлението е в ръцете на корумпирани, некадърни и алчни хора. Първата стъпка, за да бъдат решени проблемите ни, е да премахнем некомпетентното управление на ДПС, което в постоянно съглашателство с БСП, години наред съсипва града.

Ние от „Демократична България имаме воля, решителност и знания да променим наложените от управлението на ДПС правила на принципа „мой човек“ или „наша фирма“, да накараме общинските служители да работят в услуга на гражданите и обществения интерес.

Ако искате почтено, прозрачно и отчетно управление, на 27 октомври гласувайте за предложените за общински съветници от “Демократична България“ с #66 в лявата част интегралната бюлетина, за да покажем, че искаме промяна. Възложете на подготвени и отговорни хора да направят тази промяна. Вие познавате участниците в нашата листа. Гласувайте с преференция, избирайки този, на когото имате най-голямо доверие, като маркирате кръгче с неговия номер в дясната част на бюлетината.

Не слушайте социологически агенции, а само съвестта си! Излезте на 27 октомври и гласувайте! От вас зависи дали ще направим нужната промяна сега или ще пропилеем още 4 години, през които проблемите на града ще се задълбочат!

Кърджали може повече!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache