Не е ясно кога 19-годишното момиче е паднало в пропастта, имало книжка от май (Снимки) Имала е 5 месеца стаж като шофьор. Взела е книжка през месец май тази година.

Загиналото 19-годишно момиче на международния път за Гърция край кърджалийското село Загорско, е имало 5 месеца стаж като шофьор. Взела е книжка през месец май тази година.

Окръжният прокурор Желязко Стефанов и шефът на областната дирекция на полицията Атанас Илков

Това стана ясно при изявление на шефа на областната дирекция на полицията Атанас Илков, който беше на местопроизшествието.
Все още не е ясно какви са причините за тежката катастрофа. При всички положения обаче има превишена скорост. След като е излязъл от пътя, автомобилът е паднал на около 200 метра от платното, каза окръжният прокурор Желязко Стефанов.

Не е ясен и точният час на катастрофата. Автомобилът е бил забелязан в коритото на река Върбица около 8 часа сутринта от местни хора, които подали сигнала на спешния телефон 112.
Кога е станала катастрофата ще се изясни, след като бъде направена аутопсия на мъртвото момиче.
То е от близкото село Загорско. В четвъртък тя е била редовна смяна в голямо кърджалийско предприятие. Прибрала се е надвечер в дома си.
След което е обявила на близките си, че заминава за Момчилград. От тогава никой не е виждал момичето.

24 часа

Снимки: Ненко СТАНЕВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache