Поколението „Кърджали“ няма намерение да бяга То настоява да му се чува думата и има своя визия за бъдещето си!

Адвокат Есен Устренска

В последния ден на кампанията посетих „ИМПЕКСРОН“ – компанията, която през 2011 г. се разписа в първия ми работен ден в трудовата ми книжка.

Бяхме само двама в началото. Днес в нея са стотици служители по цял свят, а в Кърджали тези отговорни млади жени държат фронта на международната търговия с машинни части. Познавам ги – всички се върнаха отнякъде в родния град с мечти, и да – удовлетворени са! Защото този кът от географската ширина е едно хубаво място, в което има за какво да се бориш. Близо до семейството, любимите, близо до най-красивата планина и най-синьото море.

Никой няма да се усети колко скоро ще се наложи да се нагодим към динамиката на времето и към претенциите на младежта. Макар и понякога демотивирани, те ще покажат посоката, в която ще върви градът. Те ще чертаят своя път.

А иначе струва си волята да се върнеш и позиционираш в родния край, в малкото общество, да предизвикаш себе си, да издириш стари приятели и да се опиташ да водиш пълноценен живот в този град.

Поколението „Кърджали“ няма намерение да бяга. Настоява да му се чува думата и има своя визия за бъдещето си!

 

Подкрепете гласа на младите с №56 и преференция №105 в бюлетината за общински съветници в Кърджали на Местни избори 2019г.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache