Цвета Караянчева: Кърджали заслужава за кмет компетентен и енергичен човек като Никола Чанев Времето за прошка изтече, време е да направим промяна, изтъкна пред препълнената зала в Дома на културата кандидатът на ПП ГЕРБ  за общински кмет

С 43 секунди бурни ръкопляскания и с високо издигнати плакати „Чанев за кмет!” започна предизборната среща на ПП ГЕРБ в Кърджали в препълнената зала на Дома на културата. Това не е закриване на предизборната кампания, защото битката да си върнем Кърджали тепърва предстои. Закриването на нашата предизборна кампания ще бъде следваща седмица на 1 ноември – Деня на будителите. Следващата неделя ще бъдем на балотаж, нещо което не се е случвало в Кърджали повече от шестнадесет години. Време е в Кърджали да се случи промяна. Следващата неделя ще си кажем победа, обяви водещият.

В залата последваха продължително скандиране победа, победа, победа ….

Водачът на силния отбор на ПП ЕРБ и кандидат за кмет Никола Чанев беше посрещната на сцената с ръкопляскания и скандирания победа, победа, победа


Много се чудя как да започна тази вечер. Реших да започна искрено, както винаги съм го правил – с едно голямо благодаря на всички граждани на Кърджали, на кандидатите за кметове на кметства, които не се поколебаха да излязат очи в очи срещу машината на ДПС, на кандидати за общински съветници – тези 41 човека от отбора на победата, който повече от месец е до мен, каза Никола Чанев. Той благодари също на ПП ГЕРБ и лично на премиера Бойко Борисов, че са му дали възможност да се бори за хората на Кърджали. Сигурно очаквате на благодаря и на председателя на Народното събрание, не ще благодаря на Цвета, за това, че когато ми беше най-трудно в началото на тази кампания, въпреки проблемите и болките, които има тя беше с мен, изтъкна кандидат кметът. Той не пропусна да благодари и на родителите  си и на съпругата си, че са до него.

Той открои приоритета на ПП ГЕРБ  за града и общината – осветлението, чистотата, изграждане на детски площадки, нова детска градина във кв. „Възрожденци”, връщане на младите хора в Кърджали и изграждане на индустриална зона.

Пое ангажимент, че ще спре порочната схема, благодарение на която петнадесет човека живеят добре за сметка на всички. Обеща, че ако стане кмет в управлението на този екип няма да се повтори Мюмюн Али, от общината няма да изчезнат три милиона лева.

Завършвам речта си с една молба – аз знам, че вие сте убедени, ще изберете № 43 в интегралната бюлетина на 27 октомври. Но говорете със всеки, дори и с тези, които не могат да припознаят №43, кандидата за кмет Никола Чанев, говорете, защото всеки един глас за тези седем кандидати извън Хасан Азис е глас за нашата победа, говорете защото всеки, който не гласува, гласува за Хасан Азис, обърна се Никола Чанев към залата.

Времето за прошка изтече, време е да направим промяна. Излезте и гласувайте на 27 октомври с №43 в интегралната бюлетина. Кърджали е на балотаж. Най-големите страхове на ДПС се сбъдват, завърши обръщението си Никола Чанев.

Със ставане и продължителни аплодисменти залата посрещна на трибуната председателя на Народното събрание и областен лидер на ПП ГЕРБ  Цвета Караянчева.

Пожелавам на всеки да изпита това удоволствие. Благодаря ви от сърце. Благодаря ви за това, че през тези трудни моменти бяхте до мен. Аз го чувствах, аз го знаех една голяма положителна вълна се насочва към мен непрекъснато, защото ние сме заедно, обърна се Цвета Караянчева към препълнената зала.

Тук ние сме комшии, и всички ние независимо от своя етнически, религиозен и социален произход  искаме да живеем по добре, защото го заслужаваме, защото сме работливи хора и милеем за родния си край, защото искаме децата ни да останат тук. За каква заедност ни говорят някои политически сили. Това ли е заедността, ако си в листата на ГЕРБ да не ти асфалтират улицата, де не ти прекарат водопровод или да ти отнемат социалните помощи. Така не се прави. Така не могат на ни уплашат, заяви областният лидер на ГЕРБ.

Ние се вече много, ние сме вече силни, ние имаме отбор от кандидат кметове на населени места истински бойци, хора които не се срамуват, хора които не се крали и лъгали, хора които могат да дадат нов облик на населените места. Благодаря Ви за куража. Нашите общински съветници са отбор от професионалисти, умни и амбициозни, професионално реализирани хора, хора които със своя опит могат да помогнат на общината. Този отбор има достоен водач. Нима Кърджали не иска да има такъв компетентен и енергичен човек, който наистина милее за този град. Кърджали заслужава да има кмет като Никола Чанев. Аз му вярвам и хората му вярват, изтъкна Цвета Караянчева.

 

Нека да поемем задачата – да вдигнем целия Кърджали само за един ден. Балотажът е ясен. Следващата седмица ще направим пак събиране в Деня на будителите, за да покажем, че не спим, за са покажем, че ние наистина искаме промяна на този град, за да покажем на някои хора, че може и без тях. Шестнадесет години стигат,  обърна се към  залата Цвета Караянчева.

Някои искат прошка, ние прошка не даваме. Ние на 27 октомври ще отидем до урните и ще направим правилния избор за бъдещето на Кърджали, за бъдещето на нашите деца, подчерта тя.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

2 коментара

  1. анонимен каза:

    Да подкрепим Никола Чанев

  2. анонимен каза:

    Да гласуваме за Чанев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache